Nils van der Veen - Persolvo payroll-specialist

De kern van ons werk is ontzorgen via payrolling

Nils van der Veen, Accountmanager Persolvo:

“Mijn advies? Organiseer je personeelszaken zo dat je onder alle omstandigheden zorgeloos kunt meebewegen met de ups en downs van de markt. Dát is de kern van ons werk: ontzorgen.”

“Ik weet uit mijn ondernemersjaren hoe zwaar de verantwoordelijkheid is om mensen op je loonlijst te zetten. Kan ik de risico’s ook dragen als het even minder gaat? Hoeveel tijd ben ik kwijt aan alle werkgeversformaliteiten? Maar je weet ook: groeien kan alleen met genoeg vaktalent.”

“Kiezen voor payroll is groeien met behoud van flexibiliteit. Dat is voor mij de basis voor een eerlijk advies. Blijkt payroll in de context van het totale HRM-beleid de best passende oplossing te zijn, dan realiseer ik binnen de gegeven speelruimte een scherpe prijs voor mijn klanten.”

“Een snelle oplossing verkopen is geen kunst.
Ik creëer liever oplossingen met blijvende waarde.”

“Essentieel voor mij is dat het klikt. Snelle oplossingen verkopen is geen kunst. Ik creëer liever toekomstbestendige oplossingen. Door goed te luisteren. Hoe zit je bedrijf in elkaar? Zijn er knelpunten? Waar ben je als ondernemer of HR-manager écht mee geholpen? Daar baseer ik mijn advies op.”

“Zoals klanten met elke vraag bij mij terechtkunnen, kan ik met elke vraag aankloppen bij de experts in onze kennisorganisatie. Arbeidsrecht, wetgeving of het loonverhoudingsvoorschrift, Persolvo weet tot achter de komma hoe het zit en hoort. Die zekerheid geef ik graag door.”

“Nog een bijzonder klantvoordeel is dat we deel uitmaken van een groter geheel, de DIT-Holding. In een landelijk netwerk van collega-bedrijven kan ik shoppen voor antwoorden op alle voorkomende HR-vraagstukken in de metaal, techniek, bouw en schildersbranche. Ontzorgen, dát is de kern. Dat begint met een advies over transparante payroll-oplossingen, maar ook andere vragen zijn welkom.”

Over Nils

Nils van der Veen (34) stapt in 2017 binnen in de wereld van Persolvo. Hij studeerde Internationale Handel & Groothandel en Commerciële Economie. Nils verdiende zijn sporen als ondernemer in de telemarketingbranche, waaronder vijf jaar op Curaçao. Hij is praktisch ingesteld en makkelijk in de omgang. Nils woont met zijn vriendin in de regio Rotterdam, gaat vier tot vijf keer per week naar de sportschool en houdt van voetbal en Feijenoord.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =