‘Mijn plezier? Vanuit kennis bijdragen aan keuzes waar bedrijven en talentvolle mensen verder mee komen’

Stéphanie Rustenhoven, Account Manager Persolvo:

“Het is onze gezamenlijke missie om zowel voor onze klanten als payroll-medewerkers van toegevoegde waarde te zijn. ‘Verlonen’ kan iedereen, maar wij zetten een stap extra. Als adviseur én als werkgever. En we garanderen dat alles volgens het boekje gebeurt.”

“De flexibiliteitswens van de klant staat centraal. Samen kijken we hoe we er het maximale uit kunnen halen. Daarbij is de binding met talent van grote betekenis. Daar investeren we actief in, door er echt voor medewerkers te zijn. Zij zijn voor ons nóóit nummers, maar mensen met specifieke wensen, vragen en behoeften. De werknemerstevredenheid gaat ons aan het hart.”

“Zo plaatste ik laatst een medewerkster die nog in de afrondende fase van haar vorige klus zat. Voorzichtig kaartte ze een betalingsconflict met haar vorige werkgever bij me aan. Ik heb goed geluisterd en een paar tips gegeven. Daarmee kon ze het probleem oplossen en haar klus prettig voltooien. Het geeft een tevreden gevoel als je ‘buiten de lijntjes’ iets extra’s kunt doen. Daarom pas ik goed bij Persolvo.”

“Wat je ook verzint, in de uitvoering moet het voor honderd procent kloppen. Daar geeft Persolvo immers garanties voor af.”

“Wat me aanspreekt, is dat Persolvo echt een sparringpartner is voor klanten en medewerkers. In payroll zijn allerlei keuzes mogelijk. De uitdaging is om vanuit onze kennis van HR, de arbeidsmarkt en de laatste wet- en regelgeving de juiste keuzes voor te leggen en toe te lichten. Om aan te tonen welke keuze de beste oplossing oplevert. Op de korte én langere termijn. Daar zet ik mijn eerdere ervaringen bij uitzendbureaus met plezier voor in.”

“We hebben een jong en hartstikke ambitieus team. De sfeer is: we gaan er samen voor. Dat geeft veel energie. Als ik dan zie dat een klant of medewerker oprecht blij is met een gemaakte, door ons aanbevolen keus, kan mijn werkdag niet meer stuk. Ik geniet van de contacten, ik geniet ervan om oplossingen te bedenken. Maar ik zit met evenveel plezier een dag achter mijn bureau om alle dossiers te updaten en de administratie bij te houden. Want wat je ook verzint, de uitvoering moet wel voor honderd procent kloppen. Daar geven we immers garanties voor af.”

Over Stéphanie

Stéphanie Rustenhoven (25) werkt sinds 2014 bij DIT Holding. De kans om bij Persolvo in een commerciële functie aan de slag te gaan, greep ze begin 2016 met beide handen aan. Stéphanie woont met haar vriend in Herwijnen, een dorp in de Betuwe, gelegen aan de Waal. In deze omgeving is ze geboren en getogen. Ze heeft er dus veel vrienden en vriendinnen met wie ze graag uit eten gaat of een terrasje pakt in Den Bosch of Eindhoven. ‘Maar dan snel weer terug naar mijn dorp’. Stéphanie gaat graag naar de sportschool om haar ‘hoofd leeg te maken’ en houdt van sociale contacten. ‘Iets willen en kunnen betekenen voor elkaar vind ik erg belangrijk.’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 16 =