Nu ook direct een offerte aanvragen!

Vernieuwde website, meer gemak

Meer herkenning, meer gemak. Vanuit die doelstelling ging vorig jaar onze website op de schop. De nieuwe site, live sinds begin dit jaar, sluit qua ‘look and feel’ beter aan op de sectoren waarin we gespecialiseerd zijn: Techniek, Bouw, Infra, Metaal en Schildersbranche. Een extra gemaksfactor is de mogelijkheid om direct online een offerte aan te vragen.

 De website opent met twee opsommingen die in het verlengde liggen van ons motto, ‘Payroll met garanties’. Opdrachtgevers en werknemers zien in één oogopslag wat we onder die garanties verstaan. De vakgaranties van Persolvo, van kracht sinds begin dit jaar, onderschrijven onze ambities. Als branchespecialist doen we ‘gewone dingen’ buitengewoon goed om klanten voor honderd procent te ontzorgen. Als werkgever staan we voor zekerheid en betrouwbaarheid en bieden we uw medewerkers altijd een klankbord.

We zeggen: je hoort erbij!

Was onze bestaande website vooral opdrachtgevergericht,  met onze nieuwe site spreken we ook uw medewerkers directer aan. Lang niet iedere werknemer weet was payroll precies inhoudt. Wie is voor wat verantwoordelijk? Krijg ik als payroll-medewerker wel een hypotheek? Het zijn veel voorkomende vragen, waar we direct antwoord op geven. Ook bieden we medewerkers een eigen beveiligde omgeving voor gemakkelijke urenregistratie. Daarmee zeggen we: je hoort erbij!

Dat we medewerkers eigen vakgaranties bieden, werkt natuurlijk ook in uw voordeel. U vertrouwt de administratie en werkgeversformaliteiten aan ons toe, wat betekent dat u blindelings op onze dienstverlening moet kunnen vertrouwen. Maar voor uw medewerkers zijn we méér dan ‘een willekeurig administratiekantoor’.  Als onderdeel van DIT Holding kennen we de weg in uw sector en alle relevante vakgebieden. Uw medewerkers kunnen altijd een beroep doen op onze kennis en contacten.

Extra gemaksfactor: direct offerte aanvragen

Ontzorgen is voor ons een werkwoord met een duidelijke strekking. Door u werk en letterlijk zorgen uit handen te nemen, kunt u zich volledig richten op uw succesbepalende kernactiviteiten. Vandaar dat we een extra gemaksfactor aan onze vernieuwde website hebben toegevoegd: de optie offerte aanvragen. U weet binnen vier uur waar u aan toe bent. Liever bellen, chatten of appen? Ook dat kan, uiteraard.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + achttien =