Payroll met solide garanties? Bespreek het met Stéphanie Rustenhoven

Er zijn veel payrollbedrijven, er is maar één Persolvo. Het verschil? Persolvo doet meer dan risico’s overnemen en administratie voeren. Persolvo focust bovendien volledig op de sectoren Techniek, Bouw & Infra, Metaal en Schildersbranche. “En we zijn de enige payroller met vakgaranties”, zegt Stéphanie Rustenhoven trots, “voor zowel onze klanten als werknemers.”

Stéphanie is sinds 4 maart dit jaar Salesmanager bij Persolvo. Ze kent de business goed, want ze draaide al een paar jaar mee als accountmanager. In totaal zit Stéphanie bijna tien jaar in de personele dienstverlening. Het mooie van payroll-oplossingen is, vindt ze, dat medewerkers hun kans op uitdagend werk vergroten en bedrijven hun projecten op maat kunnen bemensen.

Heb je een voorbeeld?
“We zijn op dit moment betrokken bij een omvangrijk infrastructureel project met een looptijd van meerdere jaren. Voor de uitvoerende bedrijven is het onverantwoord om daar zelf tijdelijk personeel voor aan te trekken, omdat ze na twee jaar gebonden zijn aan een vast contract. Payroll biedt precies de vereiste balans in continuïteit en wendbaarheid.”

En het voordeel voor de medewerkers?
“Die krijgen de mogelijkheid om voor langere tijd bij een uitdagend project betrokken te zijn en zich waar te maken. De kans dat ze na afloop bij een van onze opdrachtgevers een contract krijgen aangeboden, is groot. En anders zien wij altijd mogelijkheden in het netwerk van DIT Holding, waar Persolvo een onderdeel van is. Alle bedrijven van DIT zijn thuis in de Techniek, Bouw & Infra, Metaal en Schildersbranche. We hebben altijd werk.”

Horen payroll-medewerkers bij jullie of bij jullie klanten?
“Het is de klant die de medewerker werft en selecteert. Qua salarisafspraken en werkprocedures horen payroll-medewerkers helemaal bij de klant. Op papier horen ze bij ons. Wij nemen bepaalde risico’s over, denk aan de ziektewet, en vullen het werkgeverschap in. Dat doen we serieus en met aandacht. We fungeren als de externe HR-afdeling van het bedrijf waar de payrollers werken. Daar komt het op neer. Met als extra zekerheid, ik zei het al: het landelijke netwerk van DIT.”

Is payroll vooral geschikt voor grotere bedrijven?
“Payroll is geschikt voor álle bedrijven, groot en klein. Het voordeel voor grotere partijen is dat ze gecompliceerde projecten op maat kunnen bemensen. Met de vereiste betrokkenheid. Kleinere bedrijven profiteren van onze diensten doordat ze werkgeversrisico’s beheersbaar houden en de administratieve belasting minimaliseren. Ook gebruiken ze ons als HR-adviespartner.”

Wat voor mensen staan er bij jullie op de loonlijst?
“Gezien de sectoren waar we actief zijn, staan er vooral medewerkers in uitvoerende vakken bij ons op de loonlijst. Op alle niveaus. Maar we vullen ook werkgeversformaliteiten in voor secretaresses en projectleiders. Er zit zelfs een juridisch adviseur tussen. Alle functies zijn mogelijk, als de medewerkers maar in een van onze sectoren werken.”

Wat doet Persolvo anders dan anderen?
“Het verschil zit in de persoonlijke aandacht en de duurzaamheid van de relatie. Je hebt één aanspreekpunt, de procedures zijn helder en efficiënt. Zodra het papierwerk geregeld is, hebben onze klanten nergens meer omkijken naar. Wat wij doen, is: ontzorgen in optima forma. Daar verbinden we unieke garanties aan. Zwart op wit. Kijk maar op onze site.”

Waar haal jij je plezier uit?
“Ik werk graag met mensen en houd van verbinden. Ik maak er een sport van om de best passende oplossing te realiseren. Dat deed ik al als accountmanager en daar ga ik in mijn nieuwe rol mee door. Daar krijg ik nu een mooie uitdaging bij: groei realiseren door Persolvo nog beter op de kaart te zetten. Iedereen moet weten waar de naam Persolvo voor staat: voor correct en zorgvuldig uitgevoerde personeelsoplossingen, met persoonlijke aandacht, maatwerk, verantwoord werkgeverschap en de zekerheid van werk als kenmerken.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =