Waarom bouwbedrijven beter uit zijn met een payroll specialist die de bouw begrijpt

De bouw is een bijzondere sector. Met bijzondere afspraken. Samen met de Amsterdamse diamantindustrie was de bouw zelfs een van de eerste bedrijfstakken waar collectieve afspraken werden gemaakt. Dat gebeurde rond 1894. Onderhandelingen over een nieuwe bouw-cao worden altijd op de voet gevolgd. Goede afspraken zijn vaak een signaal dat het goed gaat met Nederland. Die afspraken maken het ook wenselijk om payroll services uit te besteden aan een payroll specialist die de bouw van binnenuit kent.

Persolvo is die payrollspecialist. Wij kennen de sector, wij kennen de bouw-cao. Nog belangrijker: wij leven de bouw-cao al sinds onze oprichting na. Ons beleid is dat we daar onder geen enkele voorwaarde concessie aan doen. Wij geloven in het principe gelijk werk is gelijk loon. Dat staat beschreven in onze payroll garanties en dat maakt dat veel bedrijven ons kiezen als payroll specialist.

Dé payrollspecialist voor de bouwwereld

Onze klanten geven zonder uitzondering aan bewust samen te werken met een payroll partner die de bouw door en door kent en de wet- en regelgeving strikt toepast. Daarmee sluiten ze simpelweg risico’s uit. Samenwerking met Persolvo, dé payrollspecialist voor de bouwwereld, garandeert correcte en veilige inzet van bouwpersoneel. Wij nemen bedrijven niet alleen de administratieve rompslomp uit handen, wij nemen het volledige juridische werkgeverschap over. Daarmee zijn claims achteraf uitgesloten.

Een belangrijk onderdeel in de bouw-cao zijn de afspraken over het bouwpensioen. Ook die afspraken zijn bij ons in goede handen. Bouwpersoneel dat bij ons via een payroll contract actief is, kan er voor honderd procent op rekenen dat de pensioenafdracht tot in de puntjes geregeld is. Wij zijn al sinds jaar en dag als payroll specialist aangesloten bij het pensioenfonds BPF Bouw. Er zijn niet veel payrollaanbieders die ons dat kunnen nazeggen.

De payrollspecialist die gaat voor goed werkgeverschap

Onze jarenlange ervaring in de bouwsector pakt niet alleen goed uit voor de bouwbedrijven die gebruikmaken van onze payroll services, maar ook voor de medewerkers die van ons een payroll contract krijgen. Onze services reiken namelijk aanzienlijk verder dan de loonadministratie. Wij gaan voor veiligheid en goed werkgeverschap.

Bij Persolvo kennen we onze medewerkers met een payroll contract bij naam en toenaam. We weten wat ze kunnen en wat ze doen. We zorgen voor goede instructies en stipte en correcte betaling. Het pensioen is goed geregeld en als er vragen zijn kunnen medewerkers altijd bij ons terecht. Ook dat maakt ons tot dé payroll specialist voor de bouwwereld – voor zowel bouwbedrijven als bouwpersoneel. En daar zijn we trots op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =