Weet u dat een ‘contract voor korte tijd’ een zee aan tijd kost?

Payroll-services voor stagiairs en vakantiekrachten – wel zo efficiënt

De komende maand lopen weer veel stages af. Veel stagiaires vragen in het verlengde daarvan om een vakantiebaantje. Dat is gunstig als u vakantiepieken wilt opvangen, want u weet precies wat voor vlees u in de kuip hebt. Maar weet u ook hoeveel tijd u kwijt bent aan de formaliteiten rond een contract en wat het aanmaken van een loonstrook kost? Die moeite en kosten kunt u zich besparen. Door Persolvo ook voor uw stagiaires en vakantiekrachten in te schakelen.

 Vakantiekrachten huurt u voor een relatief korte periode in. Voor een paar weken, meestal. Maar hoe gering de contractduur ook is, de formaliteiten nemen nauwelijks minder tijd dan voor ‘normale’ arbeidscontracten. En de kosten voor het aanmaken van een loonstrook staan niet in verhouding tot het loon dat de meeste vakantiekrachten verdienen. Dat kan efficiënter en goedkoper.

Nergens omkijken naar

U kunt vertrouwen op onze ervaring in het verlonen van zowel stagiaires en vakantiemedewerkers. Wij hebben specialisten in huis die gewend zijn zich te verplaatsen in de belevingswereld van jongeren die geen of nauwelijks werkervaring hebben en dus vol vragen zitten. Wij nemen alle vragen even serieus en beantwoorden ze zo snel mogelijk. U heeft nergens omkijken naar, uw verloningssysteem blijft gevrijwaard van versnippering.

Kennis van richtlijnen en regels vakantiewerk

Payroll-services inzetten voor stagiaires is op de eerste plaats een kwestie van efficiencywinst. Stagiaires brengen weinig werkgeversrisico’s met zich mee. Met vakantiewerk ligt dat anders. Bij ziekte is doorbetaling verplicht, bijvoorbeeld, en een verkeerde interpretatie van de regels kan tot claims achteraf leiden. Ook gelden er specifieke bepalingen voor jongeren van 15 t/m 17 jaar. Bij Persolvo kennen we de richtlijnen en regels en garanderen we dat ze foutloos worden toegepast. Dankzij de uitzendstatus van uw vakantiewerkers hoeft u bovendien geen premies af te dragen. Zo hebben u en uw zeer tijdelijke jonge medewerkers optimaal plezier van elkaar.

Veilig en voordelig vakantiekrachten inzetten? Vraag uw offerte aan.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + een =