Over Persolvo payrolling

Techniek zit in onze genen. Ons moederbedrijf, DIT Holding, voorziet al jaren in de behoefte aan flexibele arbeid in de sectoren, Techniek, Bouw, Infra en schilders. We zijn dan ook vanuit een duidelijke visie opgericht: ondersteun alle technische branches met payrolling en HRM advies.

De DIT Holding bestaat uit 3 labels; DIT Personeel, Persolvo & Larex Personeelsbemiddeling. Drie bedrijven die werken vanuit een gezamenlijke missie: Als dienstverlening flexibele specialistische arbeidsdiensten leveren, waarbij we marktleiderschap en continuïteit nastreven door uit te blinken in technische kennis, kwaliteit en dienstverlening. Met als leidraad zowel de belangen van de werknemers als die van de opdrachtgever. Met vestigingen verspreid door heel Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt.

Wij weten voor welke uitdagingen u staat

Een bewuste keuze voor specifieke diensten. Wij weten namelijk voor welke uitdagingen u in de Techniek, Bouw, Infra, Metaal en Schildersbranche staat. U wilt maximale kwaliteit garanderen voor ieder project. Daarvoor heeft u goede werknemers nodig, in optimale bezetting. Ook wilt u voordelig ondernemen.

Dat is waar wij voor zorgen. We minimaliseren uw risico’s en maximaliseren uw wendbaarheid. We focussen ons alleen op de technische sector. Dat is waar ons hart ligt. Wij kennen de Techniek, Bouw, Infra, Metaal en Schildersbranche als geen ander. We begrijpen waar uw meerwaarde ligt.

De meeste payrollers profileren zich als administratieve dienstverleners. Ze maken zichzelf in het proces bewust zo onzichtbaar mogelijk. Daar doen wij niet aan mee. Vakmensen zijn geen nummers. Ze verdienen optimale begeleiding, net als de bedrijven waar zij voor werken.

Werknemers en opdrachtgevers kunnen bij ons altijd rekenen op een persoonlijke, vertrouwde aanpak. Daar zijn we duidelijk over en kunnen wij u garanderen; Payroll met garanties!

Downloads: